Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
20.03.2025
10.02.2025
03.12.2024
Matkailijat haluavat ainutlaatuisia kokemuksia, merkityksellisyyttä ja jopa muutoksia elämäänsä.
16.10.2024
Digitalisaatiosta toivotaan tuottavuuden kasvattajaa eri toimialoille. Ravintola-ala on kuitenkin ollut verrattain hidas omaksumaan digitaalisia ratkaisuja.
01.03.2024
Villiyrttejä, avotulikypsennystä, raikkaita makuja ja entistä enemmän kasvisruokaa. Tero Mäntykangas, Pekka Terävä, Remi Tremouillé, Jani Unkeri ja Greta Grönholm arvioivat ravintoloiden nousevia ja hiipuvia trendejä.
Villiyrttejä, avotulikypsennystä, raikkaita makuja ja entistä enemmän kasvisruokaa. Tero Mäntykangas, Pekka Terävä, Remi Tremouillé, Jani Unkeri ja Greta...
29.01.2024
Työntekijöiden näkökulman ymmärtäminen auttaa erottautumaan kilpailijoista ja tuo lisäarvoa yrityksille. Työnhakijalähtöinen rekrytointi perustuu yrityksen käytänteisiin eikä vaadi uusia henkilöstöetuja tai muutoksia työtehtäviin.
Työntekijöiden näkökulman ymmärtäminen auttaa erottautumaan kilpailijoista ja tuo lisäarvoa yrityksille. Työnhakijalähtöinen rekrytointi perustuu yrityksen...
15.10.2023
Culinary Team of Finland harjoittelee paraikaa helmikuussa 2024 Stuttgartissa pidettäviin IKA Culinary Olympics -kilpailuihin.