Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
16.10.2024
01.03.2024
29.01.2024
15.10.2023
06.12.2021
Kansalliset ja EU:n päästövähennystavoitteet nostavat matkailuyritysten kustannuksia seuraavien kymmenen vuoden kuluessa.
21.10.2021
Matkailu- ja ravintola-alan koronakriisin hiljalleen hellittäessä työvoiman saatavuuden ongelmat pahenevat entisestään. Epidemian aikana ammattitaitoista työvoimaa on siirtynyt muille aloille, ja alan koulutuksen vetovoima on laskenut nuorten silmissä....
Matkailu- ja ravintola-alan koronakriisin hiljalleen hellittäessä työvoiman saatavuuden ongelmat pahenevat entisestään. Epidemian aikana ammattitaitoista...
17.09.2021
Väkivalta- ja uhkatilanteet ovat sekä työ- että asiakasturvallisuusriski. Yrityksen on otettava riskit huomioon toiminnan suunnittelussa.
03.09.2021
Elintarvikkeiden hiilijalanjälkimerkinnät yleistyvät, mutta eri perustein laskettuja tietoja voi olla vaikea vertailla. Jotta ravintolat pystyisivät kehittämään omaa laskentaansa, ne tarvitsevat lisää vertailukelpoista tietoa koko ruokaketjusta. Kaksi uutta...
Elintarvikkeiden hiilijalanjälkimerkinnät yleistyvät, mutta eri perustein laskettuja tietoja voi olla vaikea vertailla. Jotta ravintolat pystyisivät...
08.06.2021
YZ-sukupolvien nuoret ovat luotettavia mutta vaativia työntekijöitä, jotka etsivät työssään merkityksellisyyden, yhteisöllisyyden ja reiluuden kokemusta. Esimiehen on hyvä pysähtyä pohtimaan, kuinka hyvin oma johtamistyyli vastaa ajan vaatimuksia.
YZ-sukupolvien nuoret ovat luotettavia mutta vaativia työntekijöitä, jotka etsivät työssään merkityksellisyyden, yhteisöllisyyden ja reiluuden kokemusta....