Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
16.10.2024
01.03.2024
29.01.2024
15.10.2023
28.04.2021
Hotellit ovat tarjonneet korona-aikana staycationia, etätyötiloja, hybriditapahtumia sekä illallisia oman huoneen rauhassa. Vaikka niistä ei ole ollut bisneksen pelastajaksi, moni tuote jää valikoimaan myös tulevaisuudessa.
Hotellit ovat tarjonneet korona-aikana staycationia, etätyötiloja, hybriditapahtumia sekä illallisia oman huoneen rauhassa. Vaikka niistä ei ole ollut...
Kun vanhat toimintamallit eivät enää päteneet, oli pakko keksiä uusia. Osa uusista palveluinnovaatioista on ollut lähinnä rakenteita ylläpitävää, mutta osasta näyttää kehkeytyvän pysyvää liiketoimintaa, joka jatkuu pandemian jälkeenkin.
Kun vanhat toimintamallit eivät enää päteneet, oli pakko keksiä uusia. Osa uusista palveluinnovaatioista on ollut lähinnä rakenteita ylläpitävää, mutta osasta...
27.04.2021
Tekaistut ravintola-arviot ovat yksi digiajan mukanaan tuomista negatiivisista ilmiöistä. Ravintoloitsijan näkökulmasta korostuu tilanteen hallinta.
18.03.2021
Digitaaliset alustajätit kasvattavat valtaansa Euroopassa. Kysymys ei ole vain digitalisaation edistämisestä vaan paljosta muustakin. Kuten siitä, miten alustajättien valtaa on mahdollista suitsia.
Digitaaliset alustajätit kasvattavat valtaansa Euroopassa. Kysymys ei ole vain digitalisaation edistämisestä vaan paljosta muustakin. Kuten siitä, miten...
15.02.2021
Kodin ulkopuolella ruokailun yleistyminen on osaltaan vähentänyt väestön jodin saantia. Siksi on tärkeää, että mahdollisimman moni ravintola ryhtyisi käyttämään jodioitua suolaa ruoanvalmistuksessaan.
Kodin ulkopuolella ruokailun yleistyminen on osaltaan vähentänyt väestön jodin saantia. Siksi on tärkeää, että mahdollisimman moni ravintola ryhtyisi...