Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
20.03.2025
10.02.2025
03.12.2024
02.01.2020
Kokkiopintojen sisältö ja kesto vaihtelevat opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan, mutta kaikki kokit hallitsevat pakollisten opintojen ansiosta samat perusasiat.
Kokkiopintojen sisältö ja kesto vaihtelevat opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan, mutta kaikki kokit hallitsevat pakollisten opintojen ansiosta...
09.12.2019
Suomessa yökerhoja on muutettu viime vuosina muun muassa kuntosaleiksi. Iltaravintolat taistelevat vähenevien asiakasmäärien ja laskevan kulutuksen kanssa. Euroopassa klubien suosio ei näytä hiipuvan.
Suomessa yökerhoja on muutettu viime vuosina muun muassa kuntosaleiksi. Iltaravintolat taistelevat vähenevien asiakasmäärien ja laskevan kulutuksen kanssa....
15.11.2019
Yrityksen ja oppilaitoksen välinen yhteistyö on tärkeä tekijä oppisopimuksen onnistumisessa.
01.10.2019
Perho Liiketalousopiston kestävän gastronomian hankkeilla edistetään lähiruoan käyttöä ja lisätään sen arvostusta.
19.09.2019
Työntekijäpulan kanssa painiskelevien yritysten kannattaa muistaa, että sopivan työntekijän voi saada oppisopimuksen avulla.