Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
09.12.2024
29.11.2024
14.10.2024
17.06.2020
Koronan tuoma poikkeustilanne kuormittaa yrittäjiä ja liikkeenjohtoa, kun vaakalaudalla on liiketoiminnan jatkuvuus, työntekijöiden tilanne ja pahimmillaan oma identiteetti.
Koronan tuoma poikkeustilanne kuormittaa yrittäjiä ja liikkeenjohtoa, kun vaakalaudalla on liiketoiminnan jatkuvuus, työntekijöiden tilanne ja pahimmillaan oma...
30.04.2020
Koronakriisin etenemisvauhti on tehnyt vaikeaksi ennakoida, miten ulkona syöminen jatkossa kehittyy. Kesprossa nähdään, että ravintolaruokailun kasvun palauttamiseksi koko alan pitää tehdä yhteistyötä.
Koronakriisin etenemisvauhti on tehnyt vaikeaksi ennakoida, miten ulkona syöminen jatkossa kehittyy. Kesprossa nähdään, että ravintolaruokailun kasvun...
01.04.2020
Vastuullisuus on yksi aikamme merkittävimmistä teemoista. Miten horeca-alan toimija voi huomioida esimerkiksi ruoan ilmastovaikutukset ja alkuperän ja tehdä näin vastuullisten valintojen tekemisestä helpompaa omille asiakkailleen?
Vastuullisuus on yksi aikamme merkittävimmistä teemoista. Miten horeca-alan toimija voi huomioida esimerkiksi ruoan ilmastovaikutukset ja alkuperän ja tehdä...
27.03.2020
Varhainen välittäminen ei ole vain HR:n prosessi ja esimiesten työkalu vaan kaikkien velvollisuus.
Säästä ei koskaan tiedä, mutta laadukkaiden terassikalusteiden avulla yritys varmistaa parhaan mahdollisen terassikesän.