Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
20.03.2025
10.02.2025
09.12.2024
29.11.2024
06.07.2022
Esihenkilön ei tarvitse olla kaikkien asioiden asiantuntija, vaan hänen tulee rakentaa työyhteisössä yhteistä vastuunkantoa.
27.05.2022
Valio maksaa toimintansa kaikki tuotot kotimaisille maitotiloille, jotka omistavat yrityksen alueellisten osuuskuntien kautta. Valion tuotteita ostamalla tukee suomalaisia ruoantuottajia.
Valio maksaa toimintansa kaikki tuotot kotimaisille maitotiloille, jotka omistavat yrityksen alueellisten osuuskuntien kautta. Valion tuotteita ostamalla tukee...
18.05.2022
Kannustava ilmapiiri ja kuuntelevat kollegat kantavat läpi haasteellisten aikojen niin ravintola-alan työntekijöitä kuin yrittäjiä. Esihenkilön taitoihin kuuluu opastava perehdytys. Nuoret työntekijät toivovat palautetta ja tunnetta hyväksytyksi tulemisesta.
Kannustava ilmapiiri ja kuuntelevat kollegat kantavat läpi haasteellisten aikojen niin ravintola-alan työntekijöitä kuin yrittäjiä. Esihenkilön taitoihin...
Nuorille ruoan ammattilaisille suunnatussa koulutuksessa opitaan muun muassa henkilöbrändäystä ja konseptointia sekä toteutetaan joukkueina takeoverit Finnjäveliin, Kaskikseen ja Wellamoon. Hakuaika jatkuu toukokuun loppuun saakka.
Nuorille ruoan ammattilaisille suunnatussa koulutuksessa opitaan muun muassa henkilöbrändäystä ja konseptointia sekä toteutetaan joukkueina takeoverit...
13.04.2022
Valio tähtää maidontuotannon arvoketjun hiilijalanjäljen nollaamiseen vuoteen 2035 mennessä. Tilakohtaisen hiilitaseen seurannassa on käytössä oma Suomen olosuhteisiin kehitetty, sertifioitu ympäristölaskuri. Vuonna 2021 jo noin neljännes Valion maitotiloista...
Valio tähtää maidontuotannon arvoketjun hiilijalanjäljen nollaamiseen vuoteen 2035 mennessä. Tilakohtaisen hiilitaseen seurannassa on käytössä oma Suomen...